Oct 24, 2010

little angle

tiap kali sblom study, mende wajib ak akan buat is,
tgk fb n blog.adoi la.. ape nk jd ni sharini~
ntah bile la aku nk focus btol2.

haish, sharini.. study2!

[......tp malas.wuwu]

Oct 23, 2010

sesaja

video

huh! macho gile la pompuan ni. hikhik.

mode: bosan study. tgk video lame.

Oct 22, 2010

.

ya, sy dtg kembali setelah sekian lame xupdate blog ni.
recently, rase mcm malas sgt nk layan bende2 on9 ni. fb pon, xsgt. ym je la bende wajib ak on setiap hari.huhu

few days ago.. baru je,
bile ak check fb, tgk2 ade notification kt inbox. aku yg jarang dpt msg ni,terasa la ke'eager'an utk mengetahui sape pengirim tu n baca isi kandungannya.
bile bukak2.. tgk a stranger gave me a msg. cmni..

"When each day is getting better, why bother looking at all the stupid drama that happened in the past?
You’ll never find the right person, if you never let go of the wrong one

think.
:)"

aik??
sape ko? nape ko ckp cmni? ko knal aku ke?
persoalan tu berlegar2 di ruang fikiranku.haha. btol ke ayat bm aku ni?
someone ckp, bm aku skang mcm samy vellu.adoi~

ok2,berbalik kpd persoalan di atas.
erm..sape erk yg tetbe jd baik hati nk bg ak advice cmtu?
ade org ckp.. maybe the sender is dat wrong one,
ade jugak yg ckp.. maybe fb org tu kne hack,
ade jugak yg ckp.. maybe ade org menyamar,
mcm2.. ape2 pon, aku masih tertanya motif aku diberi msg cmtu.

well,
tqvm la ye atas nasihat tu.
but i know myself well. i know wut i did. bukan aku marah.. but "a stupid drama in the past" tu, sounds harsh bg aku.
yela, stupid ke xstupid ke.. dats my past.kalo ko ckp itu adalah stupid drama,aku rs mcm ko indirectly nk ckp aku pon stupid.apehal~

tp ape2 pon,
aku dh malas nk pk.bia je la.bkn aku knal ko pon.
membazir masa aku je pk pasal org yg xde kne mengena ngn idop mati aku nih.
byk lg bende yg memerlukan space dlm otak aku skang.. ya,final exam yg bakal tiba.itulah dia.


Oct 13, 2010

kusut-masai

when she starts to ask people 'bout who my friend is..
when she starts to force my best friend to tell the truth..
when she keep asking me about my status..
when she always want to know where i want to be in the future..
when she starts to look at things seriously..
omg...
i cant bear this situation.


im young,so wut??
i luv my journey
i luv my life,now.